Welkom

Welkom op de Ervarings Wiki. Een social site voor ervaringsdeskundingen in de psychiatrie.

Het doel van dit platform is een plaats te creƫren voor ervaringsdeskundigen om elkaar te ontmoeten, te steunen en ervaringen uit te wisselen, om daarmee de deskundigheid en effectiviteit te vergroten en elkaars belangen te vertegenwoordigen.

Om deze doelstelling te bereiken krijgt iedere deelnemer een eigen gebied in de wiki waar hij zij kan bloggen en communiceren met andere deelnemers. De site is op dit moment volop in ontwikkeling dus er staat nog veel veranderingen in de wachtrij. Het is de bedoeling een forum toe te voegen en andere instrumenten. Binnen het hoofdwiki gedeelte (namespace :wiki ) kan iedereen pagina's starten die door iedereen gecorrigeerd dan wel aangevuld kunnen worden.

Deelname is mogelijk door registratie via de link in het menu hierboven. Na de basis registratie krijgt je een email om te bevestigen dat je geregistreerd wilt worden. Daarna krijg je een email met een wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Na deze procedure heb je eerst nog geen rechten om verder te lezen dan deze pagina. De administrator bekijkt iedere aanmelding voor deze verdere rechten worden toegekend. Ik vraag begrip voor deze omslachtige procedure maar ik acht deze noodzakelijk om de kwaliteit en privacy op deze site te waarborgen. Iedereen die informatie van deze site misbruikt (ter beoordeling van de administrator) wordt zonder opgaaf van reden verwijderd.